Slapen op de Superior matras

Wanneer kiezen voor de Ledorm Superior matras?
Indien u kiest voor het allerbeste en een voorliefde heeft voor natuurlijke materialen, kies dan voor de Superior matras.
Weet dat geen mens hetzelfde is, of je nu kort, lang, fragiel gebouwd of juist gezet bent.
Licht, zwaar, het snel warm of juist koud hebben, er zijn vele criteria waar naar gekeken is bij het ontwikkelen van de LeDorm Superior matras.

Slapen op de Superior matrasDe matras is niet goedkoop, (dat is een Mercedes S-Klasse de luxe ook niet), maar indien u als matrasdrager een goede lattenbodem of boxspring heeft en u bent op zoek voor uw lichaam naar een matras in de aller hoogste klasse, zorgt de Superior matras ervoor dat uw schouders de ruimte krijgen en de heupen zeer goed worden ondersteund.

De Superior is een matras, welke naadloos aansluit op uw lichaam en zorgt voor de juiste ondersteuning op die plekken, waar uw lichaam het nodig heeft, zoals bij de taille.
Voor mensen met een Scoliose, Fibromyalgie, Atrose, Reuma of Bechterew is de Superior een aangename verrijking voor de meestal moeilijke nachten.

Eigenschappen

De Superior matras van LeDorm is het neusje onder de matrassen, als u kijkt naar:

A: Materialen

Bij de Superior matras 24cm van Ledorm, welke leverbaar is in soepel, medium en stevig, worden alleen de aller hoogste kwaliteit materialen gebruikt.

Slapen op de Superior matrasB: Ondersteuning

Het matras heeft een kern van 6-slags thermisch geharde actieve Airdapt® pocketveren (250 veren per m2). Afgedekt aan beide zijden met
100% Heveair® natuurlatex met ventilerende Pressair® drukverdeler.
Of gemaakt van volledig 100% Heveair® natuurlatex, dus zonder pocketveren.
Zelfs de gezoneerde zijbalken zijn van 100% Heveair® natuurlatex.

Slapen op de Superior matrasC: Vochtregulatie

De matrashoes is leverbaar in een wasbare versie op 60 °C en in de Velvet Pure de meest luxe uitvoering gevuld met o.a. Wildzijde, Bamboe, Kameel- en Cashmere wol.
Dit zorgt voor een voortreffelijke vochtregulering. De wol-tijken moeten chemisch worden gereinigd.
De afritsbare matrashoes is voorzien van een Bio Balance behandeling.
De Superior matras is leverbaar in een duo-optie of zelfs als gestoffeerd matras.

Met de Superior matras wordt uw lichaam op al haar wenken bediend.